Leuke uitjes met https://www.nappas.nl/goedkoop-dagje-weg/

Leuke uitjes met https://www.nappas.nl/goedkoop-dagje-weg/

Ben jij op zoek naar goedkope uitjes met het gezin? Dan moet je eens kijken bij https://www.nappas.nl/goedkoop-dagje-weg/! Hier kun je namelijk een speciale kortingspas aanschaffen waarmee je bij meer dan 250 attracties in heel Nederland korting krijgt! Je krijgt met deze pas tot maximaal 4 personen korting, deze korting kan oplopen tot wel 50% van de originele prijs van een ticket.

Waar kun je heen met de NapPas?

Wil jij een goedkoop dagje uit via https://www.nappas.nl/goedkoop-dagje-weg/? Dan heb je heel veel verschillende opties om ergens naar toe te gaan. Het is mogelijk om naar een dierenpark te gaan in Gelderland, maar ook om naar een klimbos te gaan ergens anders in Nederland. Ben je van meer actie? Dan kun je ook paintballen, lasergamen of een escaperoom boeken met de NapPas!

Ook voor de kleinere kinderen zijn er genoeg leuke uitjes die je kunt doen via de NapPas! Zo kun je met de NapPas naar diverse indoor speeltuinen, Mini Mundi of naar KidzCity! Ook hier kunnen de kinderen zich lekker de hele dag vermaken en krijg jij als ouder een bepaalde kortingen op de tickets voor deze attracties.

Wil je met het gezin meer zien en weten van een stad? Dan heb je ook de mogelijkheid om kortingen te krijgen bij diverse rondvaarten. Zo kun je een rondvaart doen bij Aalsmeer Appelpunt Rondvaart of naar de Rederij Schuttevaer en een rondvaart in Utrecht doen.

Bestel de NapPas nu snel en geniet van leuke dagjes uit met flinke kortingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Hoe online verkoop u kan helpen groeien in moeilijke tijden
Next post Beheers Droogheid en Pluis met Zilvershampoo zonder Parabenen